I den senere tid har der været øget fokus på digitalisering af undervisningen. I den forbindelse er det fysiske læringsrum som didaktisk redskab trådt i baggrunden. Det er vores oplevelse, at det oftere er lokalets indretning, der dikterer rammerne for undervisningen end underviseren der bevidst udnytter lokalets muligheder. 

I denne workshop ønsker vi derfor at udfordre de default settings som hersker i vores læringsrum i dag og udforske, hvilke muligheder der opstår, når det digitale og fysiske læringsrum mødes. 

Vi kommer til at arbejde med:

  • Fysiske strukturer/opstillinger i klasserummet som er tilpasset læringsmål
  • Underviserens fysiske placering og rolle 
  • Anvendelse af teknologi og digitale redskaber ved tilstedeværelsesundervisning – hvornår giver det mening og hvornår gør det ikke?

NB! Maks 25 deltagere efter først-til-mølle-princippet. 



Victoria er uddannet cand. mag i læring og forandringsprocesser og har 12 års erfaring med pædagogisk/didaktisk rådgivning, udvikling af undervisningsforløb og kompetenceudvikling af undervisere i hhv. statslige/kommunale beredskab og FSV. 

Arnon har en operativ baggrund fra Hæren og med sig 12 års praktisk erfaring med pædagogiske ledelse og uddannelse, både som underviser, tilrettelægger og studerende fra HBU til SRS samt KLL NIV 5 til 7. Arnon underviser i pædagogik, didaktik samt uddannelsestilrettelæggelse og faciliterer og bidrager til udviklingsprojekter og kompetenceudvikling af undervisere ved FAK.


Senest ændret: mandag den 26. september 2022, 10:16