Workshoppen vil give dig et
blik på dannelse i en
digital tidsalder samt komme med konkrete eksempler på, hvordan der arbejdes
med dannelse på hhv. officers- og sergentskolen. Workshoppen indeholder oplæg fra
MJ Henrik Østergaard, chef for
Uddannelsessektionen på Hærens Officersskole og SSG Michael Rex Mejlholm, Uddannelsesleder
for Grundlæggende Sergentuddannelse, FSGS.
Der vil imellem oplæggene være tid til videndeling, drøftelse og diskussion.
Målet med workshoppen er at du:
- Får kendskab til konkrete definitioner, der kan være med til at afgrænse et noget udefinérbart begreb for at gøre det mere anvendeligt og kontrollerbart.
- Får en forståelse af, hvordan det digitale kan påvirke dannelsen.
- I fællesskab bidrager til at belyse, hvad der allerede arbejdes med i strukturen, der fungerer, hvad udfordringerne er, og hvor man måske med fordel kunne arbejde sammen.
Til workshoppen udvikles der materialer i form af samtalekort og forslag til aktiviteter, man kan benytte i egen uddannelse eller tjenestested.
Workshoppen er målrettet undervisere og uddannelsesansvarlige.
Yderligere information om workshoppen og introduktion til oplægholdernes bidrag, samt baggrundsmateriale og diskussionsforum kan findes på workshoppens moodleside på følgende link: https://lms.fels.dk/course/view.php?id=2163
Annasofie Lund Wædeled er undervisning- og læringskonsulent ved Forsvarsakademiet. Hun er uddannet inden for pædagogik og didaktik og har en bred erfaring både som underviser og konsulent. Primære arbejdsområder er kompetenceudvikling af undervisere, udvikling af kurser, samt didaktisk og pædagogisk sparring og konsultation. Færdigheder og interesser inkluderer, blandt andet, e-læring, digital kultur og dannelse, storytelling som undervisningsredskab, PBL og refleksiv praksislæring.
Steffen Møller er læringskonsulent ved Forsvarsakademiet. Han har arbejdet indenfor Forsvaret i 25 år bl.a som NK i en uddannelsesbataljon og chef for uddannelsessektionen på Center for Militær Fysisk Træning. Han har en master i IKT og Læring og hans primære arbejdsområder er digital læring og udvikling af videns- og netværksprojekter heriblandt udenlandske samarbejder.