- Markedsføring af (endnu en) ny IT-platform
- Fokus på målgrupper
- Video setup
- Erfaringslære
Prøv at samle møde/undervisningsudstyr og opsæt det i Zoom. (Lille sæt).
Foreningen for Danske Cyber Alumner (FDCA) er foreningen for personer, der har aftjent Forsvarets Cyber Værnepligt. Et af foreningens vigtigste formål er at styrke medlemmernes professionskompetencer – i praksis at gøre hver enkelt skarpere i discipliner indenfor operationelt Cyber forsvar.
FDCA introducerer, hvordan de anvender foreningens to primære digitale platforme: 1) Platformen Haaukins, udviklet af Ålborg universitet, til at styrke viden om basale ’hacker-teknikker’ der trænes i at modstå og 2) SagaLabs platformen, der løbende udvikles af FDCA selv, til at styrke færdigheder og kompetencer indenfor Cyber Incident Response gennem træning i realtid mod realistiske angrebsscenarier.
Christian var Cyber Værnepligtig 2020/2021, derefter Cyber Incident Responder i Region Midt og nu Cyber Security Consultant, Trifork Security. Christian er medinitiativtager til FDCA og driver udviklingen af SagaLabs.
Kjeld er Senior Adviser i Danmarks Nationalbank og medlem af FDCA’s Advisory Board.
Ved UC multimedieteam, producerer vi avangeret video til lærings- og uddannelsesbrug.
Vi støtter primært FAK, og i nogen tilfælde resten af Forsvaret. Vores videoproduktion omfatter alt fra TV studieoptagelser til ”on lokation” optagelser, eksempelvis øvelser og lignende.
Vi fortæller lidt om planlægning, forberedelse af gennemførelse af videoproduktion.
Der vil være mulighed for at se en del af vores udstyr og stille spørgsmål.
Stig har i mange år arbejdet med video og udviklet sig til specialist inden for video- lyd- og 3D.
Han har stor sans for selv de mindste detaljer, og det er i høj grad det, der øger kvaliteten af det han laver til et højt niveau.
Ramon er uddannet inden for video og multimediedesign. Efter mere end 30 års erfaring med TV-, video- og multimedieproduktion har han visuelt sprog helt inde under huden.
Stig og Ramon har arbejdet sammen på FAK i ca. 3 år
Træn og uddan effektivt, og dokumentér progression, kritiske områder og kompetencer for den enkelte og for hold i realtid. Oplev det helt særlige ved Area9s adaptive læringsprincipper, hvor den personlige læringsoplevelser er i højsædet. Via unikke teknologier tager algoritmerne højde for dit eksisterende vidensniveau og finder og eliminerer dine ubevidste inkompetencer effektivt. Du føres hurtigt og sikker til fuld, bevidst kompetence i et givent emne uden at give op eller falde fra. Hele læringsforløbet dokumenteres med granulær data. Area9s teknologi bygger på 25 års kognitiv forskning og computer science. Mere end 30 millioner mennesker har genereret milliarder af datapunkter, som dagligt bruges til at optimere læringsoplevelsen.
Kom forbi og udforsk hvordan adaptiv læring kan bruges i praksis.
Natasha Guindy har mange års erfaring med at udvikle og kvalitetssikre uddannelser som konsulent og underviser.
Som Director, Enterprise Solutions Architect trækker hun på erfaring fra Forsvarsakademiet, Københavns Universitet, Professionshøjskoler, Danmarks Evalueringsinstitut og aftagerpanel.
Campus er en fællesstatslig løsning, der sætter fokus på læring og kompetenceudvikling i det offentlige, og som kan benyttes af de fleste medarbejdere i Forsvaret. Løsningen understøtter hele medarbejdernes udviklingsforløb på arbejdspladsen, herunder onboarding og årlige medarbejderudviklingssamtaler. På læringsstanden vil I få indblik i Campus’ kerneområder. I vil blive præsenteret for følgende:
- Læringsadministrationen i Campus
- Campus’ e-læringskatalog med over 200 titler, dækkende centrale områder som: Det offentlige som arbejdsplads, IT og Sikkerhed, Kommunikation, Ledelse og HR, Lovgivning, Personlig udvikling og Projektledelse
- Brugen af læringsforløb og certificeringer
Marie Spangenberg, Fatma Maher Senounou og Linda Syrene Sørensen er forretningskonsulenter fra Team Statens Kompetenceløsninger i Økonomistyrelsen, der til daglig arbejder med Campus og Statens eRekruttering. Vi sidder med administration af Campus, kunderådgivning samt som projektledere på forskellige områder inden for dels Campus og eRekruttering.
Digitale artefakter bliver en stadig større og større del af en soldats hverdag. I pilotprojektet ”Erhvervsrettet KonstabelUddannelse (EKU)” arbejder konstablen dagligt med forskellige digitale værktøjer, som fx Moodle, der i EKU anvendes som læringsplatform når der i kernestoffet gennemføres online synkronlæring. Derudover anvendes lys laser og Kongsberganlæg m.m. Disse værktøjer kan fagintegreres med bl.a. grundfaget Erhvervsinformatik. Når grundfag og militære fag integreres betyder det for soldaten, at når uddannelsen afsluttes giver det ham mulighed for og ret til at gå til fagprøve for derved at blive faglært soldat.
CSG J.B. Jensen er sagsbehandler i EKU elementet i HKO G7, med fokusområder inden for didaktik, KLL, Lokale Uddannelsesudvalg og Lokale undervisningsplaner.
AFDLED T. Møller er elementets digitaliserings- og teknologi ansvarlig, med ansvar inden for digitaliseringen af EKU, herunder bl.a implementeringen af Moodle og MinUddannelse.
Oversigtskort
Herunder findes en oversigt over placering af standene på læringspladsen.