Topic outline

    • FAK Pædagogiske Didaktiske Kursuspakke

      InformationFAK Pædagogiske og Didaktiske kursuspakke består af syv kurser, som kan klæde dig på som underviser til at leve op til FAK Pædagogisk Ramme
      • Grundlæggende kurser

      • Undervisning og læring

        Formålet med kurset er at gøre dig fortrolig med en række udvalgte pædagogiske og didaktiske teorier, der kan benyttes i planlægning, gennemførelse og evaluering af dine undervisningsforløb.

        Kurset veksler mellem teori, metode og praksis, hvor du i samarbejde med dine medkursister afprøver forskellige tilgange og indgår i faglige overvejelser og diskussioner. Derudover vil kurset understøtte en praksisorienteret og reflekteret didaktisk indsats med det formål, at kvalificere din undervisningspraksis i forhold til Forsvarets uddannelsesstrategi og den pædagogiske ramme.

        Tilmeld dig her

      • Digitalt understøttede læringsforløb

        Kurset giver undervisere i Forsvarsakademiet redskaber til at designe og gennemføre digitalt understøttede læringsforløb.

        Tilmeld dig her




      • Uddybende kurser

      • Feedback

        Formålet med kurset er at gøre dig fortrolig med en række feedbackmetoder, der kan benyttes i både fysiske og digitale læringsrum. Kurset veksler mellem teori, metode og praksis med fokus på, at du i samarbejde med dine medkursister afprøver forskellige metoder hands on og indgår i faglige overvejelser og diskussioner. Du vil komme til at arbejde med en række udvalgte former for feedback, samt stifte bekendtskab med forskellige værktøjer, der understøtter feedbackprocessen.

        Tilmeld dig her



      • Undervis deltagerorienteret og aktiverende

        Formålet med kurset er at gøre dig i stand til at planlægge og gennemføre læringsaktiviteter, der både er orienteret mod deltagerne og aktiverende og anvendelige både i det fysiske og digitale læringsrum. Dette gøres gennem hands-on arbejde, faglige diskussioner og teoretiske inputs. Som deltager bliver du klogere på, hvorfor en deltagerorienteret og aktiverende undervisning bør prioriteres. Du kommer også til at beskæftige dig med den teori, der ligger til grund for aktiviteterne.

        Tilmeld dig her



      • Praksisorienteret undervisning

        Formålet med kurset er at introducere undervisere til praksisorienteret undervisning, således deltagerne bliver i stand til at udvikle, tilrettelægge og gennemføre praksisorienteret undervisning i overensstemmelse med Forsvarsakademiets pædagogiske ramme.

        Tilmeld dig her



      • Vejlederkursus

        Formålet med kurset er at styrke dine vejledningskompetencer og tilbyde forskellige værktøjer til at strukturere vejledningsforløb og vurdere afgangs- og masterprojekter. På kurset beskæftiger du dig med formelle krav til afgangs- og masterprojekter for MAU, MDU og MMS, herunder disses projekttypers særkende på de tre uddannelsesniveauer. Der tages udgangspunkt i deltagerens vejledningspraksis, herunder også drøfte oplevede udfordringer ved vejledningsprocessen på de tre uddannelsesniveauer.

        Tilmeld dig her



      • Aktionslæring

        Formålet med aktionslæring er, at deltagerne kan identificere udviklingsbehov og tilrettelægge en eksperimenterende og undersøgende praksis med henblik på udvikling af egen undervisning.

        Tilmeld dig her