Cookie- og privatlivspolitik 

Når du besøger fels.dk indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på fels.dk og til at understøtte vores markedsføring.

Her kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på fels.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via fels.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

Vi registrerer automatisk data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden og vores platforme.

Vi indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af cookies


Ved at brugeren selv afgiver oplysninger (dvs. ved tilmelding, login etc.).

Hvad er en cookie?


Når du besøger fels.dk eller en af vores læringsplatforme, lagres der cookies i din browser. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende dig ved tilbagevendende besøg. Der er absolut ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.

Stort set alle websites anvender cookies. De ligger i din egen browser som en hjælp til dig selv, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden eller læringsplatformen benyttes.

Hvordan undgår jeg cookies?


Hvis du ikke ønsker at modtage cookies i din browser, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer, at foretage ændringer i dine cookie indstillinger på computeren samt ydermere læser om cookies på andre websites.

En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside eller læringsplatforme.

Du skal derfor være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktionalitet på fels.dk eller vores læringsplatforme, som ikke virker.

Hvad bruges cookies egentlig til på vores systemer?


For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på fels.dk. 

Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link:

https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet

Læringsplatforme


Via fels.dk har du mulighed for at enten logge ind eller tilmelde dig en eller flere af vores platforme. I disse platforme, skal du enten selv registrere dig eller du kan være oprettet/tilmeldt fra centralt hold. Vi anvender også her en cookie til at fastholde din session efter login, så du ikke bliver unødigt logget af, medmindre du selv aktivt gør dette eller af din session udløber efter inaktivitet (normalt efter 20 min.).

Ved tilmelding og login registrerer vi dine indtastede oplysninger. Her kan der være tale om enten obligatoriske eller supplerende valgfrie oplysninger du selv vælger:

Obligatoriske oplysninger

Her vil der være tale om dit brugernavn (MA.nr), e-mailadresse. For nogle systemer ligeledes også for- og efternavn samt adgangskode (krypteret).

Valgfrie oplysninger

Du har også mulighed for at indtaste dit navn, adresse, telefonnummer, upload af profilbillede samt andre valgfrie oplysninger.

Brug af personoplysninger


Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse ved en evt. tilmelding til vores platforme.

Personoplysninger bruges udelukkende i vores læringsplatforme til at indhente resultater fra de kurser du er tilmeldt og har gennemført. Evt. resultater (bestået) overføres til din kompetenceprofil i DeMars og kun i de tilfælde der er aftalt, at et kursus udløser et "Q".

Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til FELS SUPPORT og vælge kategorien "Generelle henvendelser".

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til EU’s persondataforordning, GDPR.

Beskyttelse af personoplysninger


Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en minimal risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger i vores læringsplatforme slettes først, når du beder om det eller når vi skønner, at du ikke længere anvender din profil (normalt efter ½ år).

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website og i vores platforme.

Kontakt os

Du kan kontakte fels.dk via FELS SUPPORT eller via SUPPORT TLF: 4040 0766.

Du kan også kontakte Forsvarsakademiets Uddannelsescenter: TLF: +45 728 17000.


Med venlig hilsen

FORSVARETS ELEKTRONISKE SKOLE
FORSVARSAKADEMIETS UDDANNELSESCENTER