GRUNDKURSUS I MOODLE - E-LÆRING 

Moodle Grundkursus er et e-læringskursus, hvor du bliver vist rundt på Moodle og får en introduktion til platformens grundlæggende funktionaliteter. 

Gennem læringsvideoer og skriftlige vejledninger opbygger du basisfærdigheder i Moodle i dit helt eget tempo, og når du er færdig er du klar til at gå i gang med udviklingen af dine egne kurser.  

På kurset vil du blive præsenteret for en række digitale aktiviteter, som du kan arbejde med i eget Moodle kursus. Formålet er at præsentere aktiviteter, der kan anvendes til at skabe variation og kollaboration i dit online læringsrum. 

Du tilmelder dig kurset via tilmeldingsproceduren i Min Uddannelse. Hvis du ikke bliver dirigeret direkte over i kurset i Min Uddannelse, skal du søge kurset frem ved hjælp af søgefunktionen i Min Uddannelse og herefter tilmelde dig. 

Klik på den blå knap for at komme til tilmeldingen på Min Uddannelse Min Uddannelse

I Min Uddannelse kan du klikke på "afspil" hvilket fører dig direkte til kurset i Moodle. 

Efter du har tilmeldt dig, vil du kunne finde kurset på dit betjeningspanel, som er den første side du kommer til, efter du har logget ind på Moodle.


Enhedsbestemte kurser

Enhedsbestemte kurser kan bestilles via Forsvarsakademiets Uddannelsescenter ved henvendelse til: 

Linda Bendiks Hasselström
Fiin: FAK-UC-12@mil.dk
Tlf.: 728 17234
Mobil: 4170 3732
E-mail: liha@fak.dk


H5P workshop 

Workshoppen dykker mere ned i de muligheder som H5P tilbyder indenfor interaktive læringsaktiviteter. Her gennemgås bl.a. hvordan du laver en interaktiv video, hvor du som underviser kan indlægge spørgsmål i videoen. Workshoppen tager 3 timer og gennemføres efter behov.