Topic outline

    • Øvrige UC kurser og workshops

      InformationHer får du en oversigt over hvilke kurser eller workshops UC afholder
      • Grundkurser

      • Introduktion til Fjernundervisning.

        Hvis du er ansvarlig for fjernundervisning - eller skal udvikle fjernundervisning i din organisation - så vil dette kursus give dig et godt grundlag for at komme i gang med det videre arbejde. 

        Kurset giver dig en bl.a. en grundlæggende viden om fjernundervisning som metode og ikke mindst hvordan du kommer i gang med fjernundervisning.

        Tilmeld dig her

        Introduktion FU


      • Grundkursus i FELS-LMS - E-læring.

        Dette e-læringskursus erstatter de online synkrone kurser, der tidligere har været udbudt af UC. Du kan nu i stedet gennemføre dette kursus i dit eget tempo og lige når det passer dig. Du kan også bruge kurset som repetition eller opslagsværk, hvis du får brug for at repetere noget senere hen.

        Tilmeld dig her


      • Udvikling af on-demand e-læring på FELS.

        Formålet med dette kursus er at gøre dig i stand til at tilrettelægge og udvikle kurser i FELS-LMS (Moodle), med fokus på alsidig brug af læringsaktiviteter som understøtter on demand e-læring.

        Kurset er et fysisk tilstedeværelseskursus af 2 dages varighed. Begge dage som daglig tjeneste i tidsrummet kl. 08.00 - 15.30.

        Du kan se hvor og hvornår samt tilmelde dig på MinUddannelse.

        Tilmeld dig her


      • Projektplanlægning og projektstyring.

        Hvis du er ansvarlig for fjernundervisning - eller skal udvikle fjernundervisning i din organisation - så vil dette kursus give dig et godt grundlag for at komme i gang med det videre arbejde. 

        Kurset giver dig en bl.a. en grundlæggende viden om fjernundervisning som metode og ikke mindst hvordan du kommer i gang med fjernundervisning.

        Tilmeld dig her

        Projektplanlægning



      • Workshops.


        Skriv til FAK-KTP-UC "Opgaveanmodning", hvis du ønsker en workshop.
        Podcast- og Læringsvideoworkshop udbydes også med mellemrum på MinUddannelse, hvor du kan tilmelde dig som enkeltperson.

      • Podcast.

        På denne workshop vil vi arbejde med hvordan du som underviser kan anvende lyd og podcast i din undervisning. Vi vil desuden introducere fordele ved lyd, give eksempler på forskellige formater, ideer til opbygning, anvendelse m.m. Du vil på baggrund af læringsmål producere dit eget manuskript og efterfølgende lydfil/podcast. I workshoppen får du introduktion til redigeringsværktøjet Audacity.

        Tilmeld dig her


      • Læringsvideo.

        Workshoppen vil introducere fordele ved læringsvideoer, give eksempler på forskellige typer af læringsvideoer, ideer til opbygning m.m. Du vil på baggrund af læringsmål producere din egen drejebog og efterfølgende læringsvideo. Du vil få feedback på din video af både undervisere og medstuderende. Undervejs i workshoppen får du introduktion til forskellige virkemidler og redigeringsværktøjer.

        Tilmeld dig her