GRUNDKURSUS I FELS-LMS - E-LÆRING 

Grundkurset er et e-læringskursus, hvor du bliver vist rundt på FELS-LMS og får en introduktion til platformens grundlæggende funktionaliteter. 

Gennem læringsvideoer og skriftlige vejledninger opbygger du basisfærdigheder i FELS-LMS i dit helt eget tempo, og når du er færdig er du klar til at gå i gang med udviklingen af dine egne kurser.  

På kurset vil du blive præsenteret for en række digitale aktiviteter, som du kan arbejde med i eget FELS-LMS kursus. Formålet er at præsentere aktiviteter, der kan anvendes til at skabe variation og kollaboration i dit online læringsrum. 

Du tilmelder dig kurset via tilmeldingsproceduren i Min Uddannelse. Hvis du ikke bliver dirigeret direkte over i kurset i Min Uddannelse, skal du søge kurset frem ved hjælp af søgefunktionen i Min Uddannelse og herefter tilmelde dig. 

Klik på den blå knap for at komme til tilmeldingen på Min Uddannelse Min Uddannelse

I Min Uddannelse kan du klikke på "afspil" hvilket fører dig direkte til kurset i FELS-LMS. 

Efter du har tilmeldt dig, vil du kunne finde kurset på dit betjeningspanel, som er den første side du kommer til, efter du har logget ind på FELS-LMS.


Enhedsbestemte kurser

Enhedsbestemte kurser kan bestilles via Forsvarsakademiets Uddannelsescenter ved henvendelse til: 

Linda Bendiks Hasselström
Fiin: FAK-UC-12@mil.dk
Tlf.: 728 17234
Mobil: 4170 3732
E-mail: liha@fak.dk


H5P workshop 

Workshoppen dykker mere ned i de muligheder som H5P tilbyder indenfor interaktive læringsaktiviteter. Her gennemgås bl.a. hvordan du laver en interaktiv video, hvor du som underviser kan indlægge spørgsmål i videoen. Workshoppen tager 3 timer og gennemføres efter behov.