Registrering af gennemførelse

Registrering af gennemførelse

I forbindelse med registrering af gennemførte aktiviteter er det særdeles vigtigt, at man nøje har vurderet hvilke aktiviteter, der er gældende for hvornår et kursus er gennemført 100%. Som udgangspunkt er alle aktiviteter gældende, hvilket i mange tilfælde kan være svært at opnå - især hvis den studerende selv skal markere en aktivitet gennemført og ikke har markeret, at aktiviteten er gennemført.

Særligt skal man være opmærksom på interaktive aktiviteter. Her bør man sætte aktiviteterne til at blive markeret gennemført (automatisk), når kravet i aktiviteten er opfyldt. Ajourfør derfor betinget adgang på kursets aktiviteter.

OBS!
Er der deltest og sluttest samt øvrige betingede krav til aktiviteter i dit kursus, SKAL  du markere under kursusgennemførelse, at dit kursus er gennemført, når disse er bestået!

Kursusgennemførelse og betingede aktiviteter

Herunder er vist de grundlæggende indstillinger for registrering af gennemførelse

1. Klik på handlingsmenuen i kurset øverst til højre (det lille tandhjul).


2. Klik på Indstillinger.


3. Klik på menupkt.: Registrering af gennemførelse.
Her ser du at begge valg er aktiveret og sat til "Ja". Dette er standard.

Hvis du ikke vil have at der vises mulighed for aktivitetsbetingelser på forsiden, kan du ændre til "Nej". Aktivitetsbetingelser vises dog altid på selve aktiviteten hvis de er aktiveret.

Hvis du slet ikke vil arbejde med aktivitetsgennemførelse, skal begge valg sættes til "Nej". Dette kan dog ikke anbefales, da du så ikke kan kontrollere de studerendes kursusgennemførelse og registrering kan ikke finde sted.


4. Eksempel med standard indstillinger:

Du kan få adgang til en udførlig gennemgang af kursusgennemførelse på Moodle.org. Indholdet er på engelsk.

Course completion settings


Visning på kursusforside inden Markér som gennemført:


Visning på kursusforside når gennemført


5. Klik herefter på knappen "Gem" nederst.



Senest ændret: onsdag den 26. januar 2022, 11:32