Campus

CAMPUS er statens fælles læringsløsning og et fælles katalog af kompetenceudviklingsaktiviteter.
Nedenfor får du mere information om CAMPUS.


I Campus har du adgang til en række e-læringskurser som det er gratis at tilmelde sig og gennemføre. Der er primært tale om kurser som henvender sig alle i staten inden for en bred vifte af kategorier. Der er også kurser som kræver betaling, som du skal have godkendelse og kontonummer (EAN) til, for at tilmelde dig. 

Campus har også et modul til gennemførelse af online-undervisning og –møder - CAMPUS møde. Her kan du anvende lyd, video, whiteboard, præsentationer, programdeling med mere. Du har 2 mødetyper, planlagte møder hvor du forud for mødet udsender en invitation til deltagerene, og dit eget møderum. Sidstnævnte møderum ligger der altid. Invitation til møder i rummet sker via e-mail.

Endelig er der mulighed for at følge andre brugere og anvende grupper, som det kendes fra Facebook, LinkedIn og andre sociale fora. Nyheder m.v. fra grupperne og dem du følger bliver vist på en ”væg”.

Find Campus e-læringskatalog her (pdf)

Find Campus produktblad her (pdf)

På deres hjemmeside kan du finde en række mini guides og vejledninger.

Brugervejledninger til Campus

CAMPUS er statens fælles læringsløsning, og giver adgang til:

Online meeting (videokonference).

Til et fælles katalog af e-læringskurser målrettet medarbejdere i staten.

Kursus-emnerne dækker bredt lige fra Office-kurserPersonlig Udvikling til Skriftlig Kommunikation
MUSØkonomiHR og Kompetent Ledelse
 samt mere almengyldige kurser som God adfærd i det offentligeFolketingets arbejdeMinisterbetjening og Sagsbehandling samt Moderniseringsstyrelsens markedskurser.

Adgang

Alle fastansatte medarbejdere i Forsvarsministeriets område er automatisk oprettet og har adgang til Campus. Dit brugernavn er F + MA nummer (uden 00)  fx: f987654.

Hvis du er nyansat, kan der godt gå et par uger før data er overført til CAMPUS.

Hvis du oplever, at du ikke er oprettet på CAMPUS, selvom du har været fastansat længe, skal du kontakte dit HR-element/DeMars ansvarlige og bede dem om at sætte dig relevant for CAMPUS under Infotype 9019 (Ændr Kontraktforhold - instruks fra KAKI).

Derved vil du få adgang ved næste opdatering af CAMPUS, der sker en gang om ugen (torsdag aften).

Password rekvireres ved at trykke på Få et nyt password første gang du logger på. Bemærk at e-mails som udgangspunkt sendes til mil.dk-Webmail (00 + MA-nummer@mil.dk).

Support
Ønsker du support bedes du kontakte FELS Support
Senest ændret: torsdag den 1. juni 2023, 08:20